STEPPITOIMINTAA

ESPOO

 •  Steppiryhmä KIPUNA
  www.kipuna.net
  info@kipuna.net
   
 • Espoon Tanssiopisto
  Steppitunteja vuodesta 1981 lähtien lapsille ja nuorille. Opetusta tarjotaan neljällä tasolla aloittelijoista edistyneisiin. Opettajana opistolla toimii Hannaleena Markkanen. Tarjolla on myös balettia, nykytanssia sekä jazz-tanssia.
  www.espoontanssiopisto.fi

HAMINA

 • Haminan Seudun Tanssijat ry.
  Steppitunteja lapsista senioreihin.
  puh. 040 721 4652, Ritva Nevalainen

HELSINKI

 • Tap-Step r.y.
  Vuonna 1971 perustettu steppiharrastajien yhdistys.
  www.tapstep.fi
   
 • Feet Beat Tap Ensemble
  Menestynyt kotimainen steppiryhmä, joka on esiintynyt mm. New Yorkissa sekä tuottanut omia steppiteoksia. Ryhmä on tilattavissa esiintymään sekä kulttuuri- että yksityistilaisuuksiin. Taiteellinen johtaja: Sofi Kyrklund.
  http://www.feetbeat.fi/fbte/index.htm
   
 • Helsingin Tanssiopisto
  Helsingin Tanssiopisto on tarjonnut steppikursseja 1970-luvulta alkaen. Steppiä viidellä eri tasolla alkeista edistyneisiin. Lapsille, teineille ja aikuisille.
  www.helsingintanssiopisto.fi
   
 • Feet Beat ry
  Feet Beat ry on järjestänyt maailmalla arvostetut kansainväliset steppitapahtumat vuodesta 1997 Helsingissä ja Karjaalla. Yhdistyksen tarkoitus on lisätä yleisön ja harrastajien stepintuntemusta tarjoamalla korkeatasoisia tiiviskursseja, esityksiä ym festivaaleillaan.
  www.feetbeat.fi
   
 • Tanssikeskus Footlight
  Steppitunteja kaiken ikäisille alkeista edistyneisiin Helsingin ydinkeskustassa.
  Mannerheimintie 6 B 00100 Helsinki
  puh: 09-6228 0044
  e-mail: studio@footlight.fi
  www.footlight.fi
   
 • Steppiryhmä Sunday in Siberia
  Myös kaikentasoisia steppitunteja Aleksanterin teatterissa.
  www.sundayinsiberia.fi
   
 • Helsingin Kansainvälinen Tanssikoulu
  Steppitunteja alkeistasolla aikuisille.
  Opettajana koulussa toimii Venla Sandgren.
  Tarjolla myös lajeja irlantilaisesta tanssista ja jazzista flamencoon, burleskiin ja salsaan.
  http://www.helsinginkansainvalinentanssikoulu.fi/
   
 • Rytmikollektiivi Kompitus
  Viikonloppukursseja ja viikottaista opetusta stepissä, body perkussiossa ja improvisaatiossa, jameja, esitystoimintaa, Rhythm Week Festival -tapahtuma ja muuta steppiin ja rytmeihin liittyvää.
  kompitus@gmail.com
  www.kompitus.com 

HÄMEENLINNA

KERAVA

 • Keravan tanssiopisto
  Keravan tanssiopisto tarjoaa steppiopetusta edistyneille steppaajille kerran viikossa. Uusi alkeisryhmä perustetaan tarvittaessa. Steppiryhmät esiintyvät oppilasnäytöksissä sekä mahdollisissa tilausesityksissä. Keravan tanssiopistossa voi opiskella laajasti myös tanssin muita lajeja, esimerkiksi balettia, nykytanssia ja jazztanssia.
  www.keravantanssiopisto.fi
  Sähköposti: toimisto(at)keravantanssiopisto.fi

LAHTI

 • Lahden Tanssiopisto
  Lahden Tanssiopistossa (www.lahdentanssiopisto.com) kaksi steppi- ja body percussion ryhmää, alkeet ja jatko. Ryhmät ovat pyörineet 2005 lähtien.

ORIVESI

PARAINEN

SEINÄJOKI

TAMPERE

TURKU

 • Tanssitiimi
  Jussi Lindroosin steppitunnit alkeista pitkälle edenneisiin. Tanssikoulu järjestää viikottaistuntien lisäksi ajoittain myös tiiviskursseja. Aktiivinen steppitoiminta pohjautuu Helvi Aniaksen 1970-luvulla aloittamaan steppityöhön. Myös muita tanssilajeja kaikenikäisille.
  www.tanssitiimi.com
   
 • Steppiyhdistys Step-iT
  Vuonna 2007 perustetun yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja ylläpitää stepin harrastusta Turun alueella ja samalla toimia linkkinä stepin harrastajien välillä. Jatkossa järjestämme myös steppiaiheisia videoiltoja sekä käymme yhdessä erilaisissa steppi-/rytmi-/tanssitapahtumissa. Steppijamit ovat myös suunnitteilla.
  Tule mukaan iloiseen porukkaan – olet lämpimästi tervetullut!
  Ota yhteyttä: pj Päivi Nevari, 0400 524537, stepparit@hotmail.com
  www.steppiyhdistys.net
   
 • Turku Tap Jam - steppijamit
  Steppijameja ulkotapahtumissa, kaduilla ja ravintoloissa ympäri Turkua. Mukana ajoittan myös elävää musiikkia ja esityksiä. Näet tiedot seuraavista jameista Turku Tap Jam facebook sivulta.
  Jameja vetää Jussi Lindroos, jl(at)jussilindroos.com

VALKEAKOSKI

 

Ilmoittakaa itsenne listalle!

Laittakaa tiedot tarjoamastanne steppiopetuksesta, steppiryhmistänne,  steppitarvikkeiden myynnistä tai muusta steppiaiheisesta toiminnasta sähköpostitse osoitteeseen info@steppi.fi

Liitä mukaan parin rivin kuvaus toiminnastanne tai palveluistanne, paikkakunta sekä yhteystiedot (esim. WWW-sivujen osoite).

Ilmoittaminen on maksutonta ja kaikkia kohdellaan tasapuoleisesti. Ylläpito varaa kuitenkin oikeuden tarkistaa tarvittaessa annettuja tietoja ja varmistaa niiden liittyvän nimenomaan steppaukseen.